Taxi Cheques

Published Jun 11, 23
7 min read

Taxi Lennik

Ons lijstje met bezienswaardigheden was volgens Daniel veel te lang voor 2 dagen, maar uiteindelijk hebben wij alles kunnen zien en nog veel meer - Taxichauffeur Antwerpen. Hier zijn wij Daniel zeer dankbaar voor. Daniel is een fijne gids, die duidelijk communiceert, heel punctueel is en de beste plekjes weet te vinden op de juiste tijden.

Zijn Engels is perfect, dus communiceren gaat gemakkelijk. Mede daardoor houdt hij rekening met je wensen en de dingen die je interesseren (taxi melkior liege). Wij kijken terug op een zeer geslaagde trip en kunnen Daniël aan iedereen aanbevelen. Aart en Susanneesther – 2013-11-27 14:20:12 Eind oktober begin november zijn wij 4 dagen met Daniel op pad geweest.

Een van de dagen hebben we een bijzonder grote crematie bij mogen wonen. Hier was zelfs Daniel erg van onder de indruk. Verder zijn we nog 2 dagen naar het noorden geweest. Hier heeft Daniel een perfect hotelletje weten te regelen. De volgende dag om 6. 00 uur op om Dolfijnen te spotten en te snorkelen.Het waren 4 gezellige dagen. Daniel vertelde veel en heeft ons veel van het eiland laten zien. Inmiddels zijn we alweer een aantal weken terug maar kijken we terug op een geslaagde vakantie met veel mooie foto’s. yuzzu tour et taxi. Veel foto’s zijn ook door Daniel gemaakt. Hij weet precies waar je moet zitten/staan om op een mooie manier op de foto te komen.

Een dag naar de oost kust en de andere dag richting Ulun Danu Beratan. Twee hele mooie dagen weer geweest en weer hoop mooie dingen gezien en uiteraard veel gelachen. Daniel heeft weer een hoop verteld en ons ook mee genomen naar een heel mooi restaurant( warung dedari), waar we langreden.

Met ze allen heerlijk gegeten op een schitterende locatie. Het was dus weer helemaal top, op naar de volgende keer dus. Grin, Sjaak & Willeke – 2013-11-11 19:43:39 Het is al weer enkele weken geleden dat we op Bali, in Sanur, onze vakantie vierden. Best wel spannend, voor de 1e keer naar Azië.

Taxi Aartselaar

Onze chauffeur, Nyoman, troffen we op de 1e rondreisdag al ruim voor het afgesproken tijdstip bij ons hotel (prix taxi bruxelles zaventem). Met Nyoman bespraken we wat we de 4 dagen wilden zien en graag wilden doen. Dat werd perfect geregeld. Aan al onze wensen, en nog veel meer, werd door Nyoman enthousiast voldaan.

De volgende keer in Bali, alleen met NYOMAN! Nogmaals bedankt en hopelijk tot ziens, Sjaak & Willeke, Frida en Arie Doves – 2013-11-03 16:31:06 Daniel kwam ter sprake toen wij onze reis op Bali aan het bespreken waren bij een reisorganisatie. De bedoeling van onze reis was om het echte Bali te ontdekken in 25 dagen en niet om alleen toeristiche plekjes te gaan bezoeken.

Ik had het geluk dat het Galungan dag was op 23 oktober, een feetsdag voor Hindu bevolking op Bali met veel ceremonie op en rond de tempels, ook zie je overal de Penjor in het straatbeeld. In de tochten die we hebben gemaakt ben ik erg onder de indruk van het gebied tussen Antosari, Belimbing en Pupuan, achter iedere bocht weer nieuwe vergezichten over de schitterende rijst terrassen.

Nyoman weet deze plekken goed te vinden en het was prettig reizen met hem, ik denk er over om volgend jaar weer te gaan en ga dan ook zeker weer met Nyoman op stap, is mij erg goed bevallen. Ook Walter erg bedankt voor je bemiddeling hier in Nederland. Terugkijkend naar de vele foto’s was het weer een fantastische en bijzondere reis (gtl taxi).

Jack en Jose – 2013-10-27 17:43:18 We zijn weer thuis na 2 weken ‘Bali’ en we kunnen terug kijken naar een geweldige vakantie! We hebben meer gezien en gedaan dan verwacht en dat ook mede dankzij Nyoman! Een geweldige chauffeur met altijd een big smile op zijn gezicht! Hij heeft ons 5 dagen naar mooie en interessante plekken gebracht. taxi rapido.

Een bijzondere en onvergetelijke ervaring om op die hoogte de zonsopgang mee te maken. air taxi. We genieten nu na van deze super vakantie op Bali bij het bekijken van de ruim 3000 foto’s! Bali heeft zoveel mooie en bijzondere ‘gezichten’, die wil je allemaal mee naar huis nemen. We hebben van begin tot het einde genoten van de exotische omgeving, de rust en van de vriendelijke Balinezen.

Goedkope Taxi AntwerpenVia Walter hebben wij Daniel voor 5 dagen weten te Reserveren. Daniel heeft ons samen met alle andere lieve mensen op Bali een onvergetelijke vakantie bezorgd. Daniel is gewoon de perfecte chauffeur. Eigenlijk wil je hem al snel niet als chauffeur zien (taxi kruibeke). Daniel is op momenten zo gek als een deur en met een aanstekelijke lach .

Dit omdat hij daarvoor een opmerking had dat hij zijn geld altijd bij zijn vrouw moet inleveren Grin, Maar Daniel is meer dan alleen een vrolijke vent. Hij weet overal de mooiste plekjes te vinden (taxi evere). Weet ook wanneer hij je even lekker met je gezin alleen moet laten. Maar je voelt je ook absoluut veilig bij hem in de auto.Op de plekken waar het mogelijk was zaten we lekker samen met onze handen de vers gevangen en daarna op de BBQ klaargemaakte vis te eten of de andere heerlijke gerechten - tour et taxi bruxelles. Wat je ook vraagt, Daniel weet altijd antwoord. Beste Daniel, bedankt voor alles en je altijd positieve Karma. We doen er alles aan om zo snel mogelijk weer bij je in de auto te zitten.

Daardoor hebben wij meer gezien dan wij hadden gepland en verwacht. Iedere ochtend kwam hij stipt op tijd met een grijns ons hotel binnen. Hij verzorgde ons met water en koude doekjes tijdens de ritten. Wij hebben ook bewondering voor zijn beheerst rijgedrag en stuurkunst in het hectische verkeer op Bali.

Hij heeft ons veel over Bali en de zeden en gewoonten verteld. Wij kunnen hem bij iedereen van harte aanbevelen. De Kleijn – 2013-08-31 20:15:24 Wij hebben twee weken Nyoman als gids gehad en kan niet anders zeggen dat dit de twee beste weken ooit zijn geweest op een vakantie ,wat een ontzettend aardig man is dit zeg (Taxi Schilde).Alle tempels die een bezoek waard waren heeft ie laten zien ,de witte stranden ,de armoede op de zout stranden waar we de mensen pennen ,ballonnen ,en wat geld hebben gegeven ,de drukste stad van de wereld Kuta ,vissersdorp waar je aan het strand kan eten met een zonsondergang enz enz. taxi oudsbergen.

Tour Et Taxi Itinéraire

Wat het voor ons nog specialer maakte, was Daniel. Wij zijn met hem 4 dagen op pad gegaan en dit is ons super bevallen, iemand die het land natuurlijk door en door kent. Maar daarnaast kan je hem alles vragen, waardoor je het land echt leert kennen met alle bijbehorende gebruiken en cultuurgewoonten.

Via Walter werd de afspraak gemaakt. We hadden twee dagen gereserveerd maar onder andere door ziekte van onze zoon hebben wij helaas een dag moeten annuleren. De dag dat we met Daniël op pad zijn geweest hebben we als zeer plezierig ervaren. Je merkt dat het een ervaren gids is die goed op de hoogte van alles op Bali is.

Daniel beschikt over een een goede/nette personenbus voorzien van airco en heeft flesjes water aan boord. Ondanks dat het maar een dag was moet gezegd worden het was een prettige dag. Wim en Monique, Fam. De klerk – 2013-08-21 22:54:02 Wij zijn in jullie drie weken met wynoman rond getrokken door Bali.

A-Taxi Antwerpen

Groenendaallaan 103, 2170 Antwerpen
03 283 83 93
Click here to learn more

Hij was elke dag keurig op tijd bij het hotel en ideaal dat je de tijd hebt aan jezelf zonder met iemand rekening te houden. De flesjes water in de auto zijn ook erg fijn. Tijdens de tripjes konden we stoppen wanneer we een foto wilden maken of iets wilden zien.

Navigation

Home

Latest Posts

Taxi Centrale Rotterdam

Published Nov 25, 23
5 min read

Luchthavenvervoer Dirk Roeselare

Published Nov 21, 23
7 min read