Luchthavenvervoer Antwerpen - Zaventem Nodig? - A-taxi  thumbnail

Luchthavenvervoer Antwerpen - Zaventem Nodig? - A-taxi

Published Jun 23, 23
8 min read

Tarieven Taxi Antwerpen - A-taxi04 okt Korte taxiritten worden in Amsterdam volop geweigerd. Twee van de Toegelaten Taxi Organisaties, Take [...] 20 mei In Breda is een 28-jarige fietser om het even gekomen bij een aanrijding met een [...] 12 jun De kantonrechter te Enschede heeft onlangs een verzoek tot ontbinding van een ‘slapend dienstverband’ [...] 27 feb In Breda houden taxichauffeurs, taxiklanten en de gemeente rekening met onrust op de standplaatsen [...] 11 sep De problemen met het leerlingen- en dagbestedingsvervoer door Plus, OV in negen gemeenten zijn nog [...] 12 jun Het rijden van een illegaal taxiritje heeft een man uit IJsselstein beduidend meer gekost [...] 26 nov Jan de Wit Group heeft een doorstart van touringcarbedrijf Bovo Tours gerealiseerd en neemt [...] 14 sep Tribus grijpt vakbeurs IAA in Hannover aan om een volledig elektrische lagevloer minibus te [...] 25 jul In het Oost-Vlaamse Aalteren is in de nacht van dinsdag op woensdag een touringcar [...] 07 sep Nederlandse taxichauffeurs houden vaker een deur open voor hun klanten en helpen vaker met [...] 14 mrt De boordcomputer taxi zorgt voor degelijke gegevens en daarmee maakt het apparaat goed toezicht [...] 30 jan KNV spant zich er samen met collega-brancheorganisaties TLN en evofenedex voor in om alsnog [...] 05 nov Bij een taxicontrole in Amsterdam bleken drie taxichauffeurs zodanig in overtreding dat ze hun [...] 04 sep Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat laat momenteel onderzoeken wat de taxisector van de [...] 11 okt De Inspectie Leefomgeving en Tranport (ILT) heeft vorige week bij een uitgebreide oprolactie in [...] 23 aug De regeling voor overgang van personeel bij overgang van vervoer (OPOV) is stevig herzien.

Het kort geding dat door verliezende inschrijvers [...] 30 nov Tijdens de Drone Week in Amsterdam presenteerden Audi, Airbus en Italdesign een vliegende taxi [...] 02 jul In Beek en Donk heeft een taxichauffeur zijn voertuig per ongeluk in een slootje [...] 12 sep Tilburg voert per 1 mei 2019 een verplicht keurmerk in voor taxi’s die actief [...] 27 mei Een taxichauffeur heeft maandagochtend op de A16 bij Rotterdam zijn taxi aan de kant [. Taxi Antwerpen Brecht - Voor Alle Vervoer Van En Naar ... - A-Taxi...] 17 mei Bergerhof Tours uit Mierlo gaat de komende jaren het leerlingenvervoer in de gemeente Geldrop-Mierlo [...] 14 mei Het onlangs failliet verklaarde Multicard, dat veel opdrachtgevers heeft in het personenvervoer, wordt doorgestart [...] 27 mei Taxibedrijf Van Gerwen mag gewoon het leerlingenvervoer in Veldhoven blijven verzorgen.

De chauffeurs [...] 18 jan De spontane staking die taxichauffeurs in Den Bosch onlangs hielden, krijgt vooralsnog geen vervolg. [...] 31 jul De lantaarnpalen langs de snelwegen in ons land gaan ’s avonds en ’s nachts [...] 18 jan In Amsterdam hebben opnieuw meerdere verkeersongevallen plaatsgevonden met taxi’s zonder daklicht (Taxi Antwerpen: Zakelijke En Prive Ritten - A-Taxi).

Daarnaast werden er twaalf bekeuringen [...] 11 sep Het leerlingenvervoer in Groningen en Drenthe ging vorige week niet vlekkeloos van start, maar [...] 13 jun Shell ziet af van zijn plan om een op Uber lijkende taxidienst te lanceren [...] 08 jul De eerste vijf workshops van Taxi Expo 2019 zijn bekend.

Uiterlijk en interieur [...] 21 jan Minister Bruins van Medische Zorg ziet niets in een minimale vergoeding per kilometer voor [. Taxi Antwerpen - Alle Taxis In De Provincie Antwerpen - A-Taxi...] 05 nov Versnippering in beleid voor de straattaxi zorgt ervoor dat de kwaliteit van taxivervoer door [...] 11 okt Op cruciale punten denken opdrachtgevers en taxibedrijven heel verschillend over taxi-aanbestedingen.

Luchthavenvervoer Prijs, Gunstige Tarieven - A-taxi

08 okt Er wordt geregeld bericht over negatieve incidenten in de taxibranche, maar uit de controles [...] 21 dec Volgens het gerechtshof in Londen moet Uber zijn chauffeurs behandelen als werknemers en niet [...] 07 nov Frauduleuze taxibedrijven lijken volop gebruik te maken van taxiplatform Uber om klanten te werven [...] 01 apr Zilveren Kruis heeft het inkoopdocument voor haar zittend ziekenvervoer gepubliceerd.Aanstaande zaterdag is in [. (Contacteer Ons - Transport & Bereik - A-Taxi)..] 20 nov Noot Personenvervoer heeft in Amersfoort zijn eigen laadplein voor elektrische taxivoertuigen in gebruik genomen. [...] 05 dec Guido Eggermont is vanaf 15 december aanstaande de nieuwe directeur van Plus, OV. Hij vervangt vanaf die [...] 09 okt Bij het verkopen van een taxi kan de nodige rompslomp komen kijken.

De [...] 04 apr De Nijmeegse wethouder Harriët Tiemens moet zich er hard voor gaan maken dat 100 [...] 05 mrt Een taxichauffeur uit Tiel wordt verdacht van het mishandelen van drie mensen die door [...] 10 aug Het Amerikaanse leger en de universiteit van Texas hebben de handen ineengeslagen met Uber [...] 03 dec Deventer blijft voor het vraagafhankelijke vervoer in die gemeente alsnog samenwerken met vervoerssysteem Plus, OV (Taxibedrijven Antwerpen - A-Taxi).Het jeugdwet- en leerlingenvervoer kan nog [...] 11 jun De Koninklijke Marechaussee heeft op Schiphol een 30-jarige man aangehouden vanwege vuurwapenbezit. De man [...] 22 nov Het aantal kilometers dat pashouders met een Valys-taxi kunnen reizen, wordt tijdelijk verhoogd. Dat [...] 28 aug De gemeente Amersfoort wil de taxistandplaatsen in de binnenstad verplaatsen.

[...] 25 jul Vijf personen die eerder werden bestraft voor het ronselen van taxiklanten op Schiphol hebben [...] 25 mrt De gemeente Veldhoven heeft de samenwerking met Van Gerwen Taxi inzake het leerlingenvervoer opgezegd. [...] 22 nov Cem Laçin houdt zich namens de SP in de Tweede Kamer onder meer bezig [...] 04 okt Staatssecretaris Stientje van Veldhoven kondigde onlangs aan gemeenten te gaan helpen met het aanpakken [...] 14 mei Taxi-apps Uber en Lyft zijn sinds kort genoteerd aan de Amerikaanse aandelenbeurs, maar een [...] 07 feb Kiwa Register kan momenteel geen ondernemerskaarten voor de boordcomputer taxi uitgeven.

Tarieven Antwerpen - Budgettaxi - Goedkoop Vervoer/taxi ... - A-taxiA-Taxi Antwerpen

Groenendaallaan 103, 2170 Antwerpen
03 283 83 93
Click here to learn more

Inmiddels ziet bijna iedereen in dat dit innovatieve mobiliteitsconcept de [...] 04 jun Mobility as a Service, duurzaamheid en anders aanbesteden zijn belangrijke thema’s in de Nederlandse [...] 27 dec De gemeenten Dronten, Lelystad, Noordoostpolder, Zeewolde en provincie Flevoland gaan door met de opzet [...] 24 jul Innovatieve producten en diensten voor de taxisector kunnen vanaf nu meedingen naar de Taxi [...] 13 dec Maar liefst 84 procent van de taxiondernemers zag zijn of haar taxiverzekering de afgelopen [.. Global Taxi - Uw Taxibedrijf In De Regio Antwerpen - A-Taxi..] 22 feb Het routegebonden vervoer van Plus, OV wordt voor een periode van maximaal tien jaar gegund.

[. (Taxi's Passen Nieuw Tarief Toe (Antwerpen) - A-Taxi)..] 28 sep De touringcarsector kan, als het om veilig vervoer gaat, nog veel leren van de [...] 05 dec Een taxichauffeur die niet had voldaan aan de betalingen voor zijn taxi is door [...] 18 jun Bij personenvervoerder Noot is preventie het uitgangspunt bij onderhoud aan de circa 1.

[. (Luchthavenvervoer Prijs, Gunstige Tarieven - A-Taxi)..] 10 jul De zoektocht naar nieuwe klanten heeft voor Taxi Centrale Eltax uit Leiden geresulteerd in [...] 17 jul In Tilburg is sinds kort het plaatselijke taxikeurmerk voor de opstapmarkt van kracht. Tijdens [...] 11 feb Taxichauffeurs uit Rotterdam en Amsterdam willen op dinsdag 19 februari demonstreren op het Malieveld [...] 07 dec Er komen geen stakingen of andere acties meer tegen het plan van de gemeente [...] 11 jun Een tweedehands taxi verkopen kan, vanwege de hoge kilometerstand van het voertuig, lastig zijn.

Dit [...] 06 jun Taxichauffeurs op Eindhoven Airport zeggen steeds meer last te hebben van ronselaars die hen [ - Luchthavenvervoer Antwerpen - A-Taxi...] 14 jan In Amsterdam is een 24-jarige fietster om het leven gekomen bij een aanrijding met [...] 18 sep De regering wil werk maken van duurzame mobiliteit, zo blijkt uit de dinsdag gepresenteerde [...] 23 jul Ontevreden taxichauffeurs zullen op maandag mogelijk het plein bij het treinstation van Assen blokkeren.

In [...] 14 mrt De afschaffing van de BPM-teruggave voor taxivoertuigen heeft op veel taxibedrijven een grote impact. [...] 16 jan Door zijn touringcars voortaan op de brandstof HVO 100 te laten rijden, verwacht de [...] 27 mrt Taxi Geerets De Leeuw rust zijn nieuwe rolstoelbussen voortaan uit met apparaten die het [...] 15 okt In een korte video-impressie wordt nog eens teruggekeken op Taxi Expo en het Nationaal [...] 15 apr Ontevreden taxichauffeurs in Eindhoven voeren woensdag een publieksvriendelijke actie om aandacht te vragen voor [...] 21 dec Net als in 2017 moet Paul Dijkhuizen, voorzitter van Stichting Taxibelangen Nederland, concluderen dat [...] 24 sep TX-Keur heeft niet als doel om zoveel mogelijk keurmerkhouders in het doelgroepenvervoer te hebben, [...] 14 mei Taxibedrijf Van Gerwen zegt het leerlingenvervoer in Veldhoven goed uit te voeren.

Luchthavenvervoer Edegem Zaventem Charleroi Eindhoven ... - A-taxi

Maar de praktijk is soms [...] 04 jul Verzekeraars en de taxisector willen graag iets doen aan de alsmaar stijgende premies voor taxiverzekeringen. Maar [...] 27 mrt De taximarkt in Vlaanderen is een forse stap dichter bij deregulering gekomen. Het Vlaamse [...] 16 jan In Assen is het laatste woord over de taxistandplaats bij het treinstation nog niet [...] 03 aug New York heeft een aanbod van Uber en Lyft afgewezen waarin de twee bedrijven [ - Taxi Luchthavenvervoer Antwerpen - Leuven - A-Taxi...] 21 nov Kort nadat Bovo Tours uitstel van betaling kreeg, is het touringcarbedrijf uit Roelofarendsveen failliet [...] 02 aug Het duurde jaren voordat Take a Taxi aan de slag kon als Toegelaten Taxi [...] 04 sep Een Franse taxichauffeur is veroordeeld tot een celstraf van 278 dagen omdat hij drie [...] 19 dec Zo’n 25 chauffeurs die tot voor kort bij R.D.

Latest Posts

Luchthavenvervoer Westerlo

Published May 22, 24
7 min read

Goedkoopste Luchthavenvervoer

Published May 07, 24
7 min read